fredag 13 juli 2007

På samma ställe ett år senare.


Bilden på mig i det förra inlägget var ett år gammal. Här kommer nu en bild från precis samma ställe fast ett år senare. Jag och Sara fikar på Ulrikdals växthus.

söndag 8 juli 2007

Så ser hon ut.



När jag publicerade den här bilden på mig själv på min myspacesida fick jag bl.a. följande kommentar från min vän P: "So, Mister photographer, who takes all these awesome pictures of you?" En mycket bra fråga och här kommer svaret i form av ytterligare ännu en bild.



Så här ser hon ut.

tisdag 3 juli 2007

En som är redigt förbannad (inte jag).

Är det fler än jag som tycker det är kul när folk eldar upp sig över skitsaker?

söndag 1 juli 2007

Välkomna den absoluta bloggbotten - originalet.

Minimala frangångar & tillkortakommanden med Anders W. Tanken är att det ska vara en fotoblogg varvat med vardagliga betraktelser i skuggan av min allt för kreativa flickvän. Jag menar har inte vi saktfärdiga/trötta typer också ett existensberättigande? Tar t.ex jag en bra bild under dagen så kan man ge sig fanken på att min fiancée hinner publicera den på sin vällästa blogg Saras betraktelser innan jag själv har lyckats ladda upp den på min egen. Så där är hon. Bilden nedan är ett exempel på det jag nämnt ovan.

Här ser ni en söt bild på min ännu sötare kattstackare som alltid tokar till det. Det var jag som tog bilden men den stals omedelbart av min flickvän som sekunderna senare publicerade den. Det är så jag har det.